Wat is leefstijlcoaching?

Eten en drinken, slapen, ontspannen of juist inspannen door beweging; ze zijn allemaal onderdeel van je leefstijl. Iedereen maakt andere leefstijlkeuzes. Achter die keuzes zitten meestal ideeën over wat goed of slecht is, hoe je zou moeten zijn, hoe je zou willen doen.

Met mij als leefstijlcoach kijk je niet alleen naar wat je leefstijlkeuzes zijn, maar ook wat erachter zit. Samen gaan we op zoek naar wat belangrijk is voor jou, wat je graag zou willen, en welke stappen je kunt zetten in die richting. De stappen moeten passen in jouw leven. Dat is de enige manier om blijvend je gedrag te veranderen.

© World Obesity

Een mens is altijd onderdeel van een groter geheel. Anderen beïnvloeden hoe je je leven leidt. Maar het werkt ook andersom: een verandering in jouw gedrag beïnvloedt ook de mensen om je heen. En dat geeft energie.

Wat is leefstijlcoaching niet?

Een leefstijlcoach geeft je geen kant&klaar dieetadvies of beweegschema. Dat kan ook niet, want iedereen is anders. Het gaat erom dat je zelf leert wat werkt voor jou en wat niet. Met vallen en opstaan. Amber Leefstijlcoaching begeleidt je hierbij, met kennis, kunde en ervaring.