Over mij

Mijn naam is Amber Ronteltap, ik ben leefstijlcoach, voedingskundige, gedragsonderzoeker, docent, moeder, dochter, zus, echtgenote en vriendin. Gezondheid loopt als een rode draad door mijn leven. Na een universitaire studie voeding en gezondheid en ruim 15 jaar als onderzoeker en docent in gedragsverandering, wilde ik mijn kennis en ervaring ook graag inzetten in het dagelijks leven van mensen.

Daarom begon ik in 2020 aan de opleiding tot leefstijlcoach, waarvan ik in december 2021 mijn diploma behaalde. Als leefstijlcoach ga ik samen met cliënten op pad, op weg naar een leefstijl waar zij zich goed bij voelen, en die past in hun dagelijks leven.

“Amber is als leefstijlcoach positief, betrokken, vakkundig.”

Cliënt, 2021

Zelf ben ik ook bezig met een gezonde leefstijl. Toen mijn jongste zoon in 2012 een peuter was, was ik mijn overgewicht zo beu dat ik er écht mee aan de slag ben gegaan. Begeleid door mijn sportschool ben ik op zoek gegaan naar een manier van regelmatig bewegen die bij me past, en naar veranderingen in mijn eetpatroon die blijvend konden zijn. Ik ben toen 18 kilo afgevallen, en die zijn er nog steeds vanaf.

Betekent dat dat ik nooit snoep? Dat ik elke dag fluitend mijn hardloopschoenen aantrek? Dat ik nooit een gram aankom? Natuurlijk niet. Een mens is geen robot, ups en downs horen erbij. Sterker nog, die maken het leven mooi. Maar ik heb inmiddels ervaren hoe fijn het is om de draad weer op te pakken als het even minder ging. En hoeveel energie het geeft als een verandering in mijn gedrag, ook de mensen die ik liefheb positief beïnvloedt. Ook dat draag ik graag over aan anderen.

Contact & gegevens

E-mail: info@amberleefstijlcoaching
Telefoon: 06-33054324 (best bereikbaar op woensdag en vrijdag)
De CooL groepssessies vinden plaats op vrijdagochtend.

KvK-nummer: 84612533
AGB-code zorgverlener: 90112456
AGB-code onderneming: 90071114

Aangesloten bij:
BLCN (Beroepsvereniging LeefstijlCoaches Nederland): blcn.nl
KABIZ (Kwaliteitsregister Beroepsbeoefenaren in de Zorg): kabiz.nl
Klachtenregeling:
Amber Leefstijlcoaching is aangesloten bij Klachtenportaal Zorg voor uitvoering van de Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Bij klachten kan een onafhankelijke klachtenfunctionaris worden ingeschakeld via klachtenportaalzorg.nl.
Privacy en voorwaarden:
klik hier voor mijn privacyverklaring
klik hier voor mijn algemene voorwaarden