1-op-1 coaching

Een individueel coachingstraject, gericht op een positieve verandering in leefstijl, behoort ook tot de mogelijkheden. In dit flexibele traject sta jij centraal. Het gaat om jouw leven en jouw doelen. In een aantal coach-sessies kijken we samen waar je staat, waar je naar toe zou willen, en hoe je daar kunt komen. Hoelang een traject duurt verschilt van persoon tot persoon.

“Amber is een fijne gesprekspartner die je goed kan helpen om chaos en onzekerheid om te zetten naar inzicht.”

Cliënt, 2021
© World Obesity

Werkwijze

In een vrijblijvend eerste gesprek (30 minuten) maken we kennis met elkaar en verkennen we met welke leefstijlvragen je zit. Na dit gesprek nemen we wat bedenktijd en beslissen dan of we dit traject samen aangaan. Daarna volgt een uitgebreid intakegesprek (90 minuten), waarin we dieper ingaan op jouw doelen, wensen, uitdagingen en dagelijks leven. Afhankelijk van jouw vragen hoort hier een leefstijlanalyse bij, op het gebied van voeding, beweging, stress of ontspanning.

Daarop volgt een serie gesprekken van 30-60 minuten per keer, afhankelijk van behoefte en mogelijkheden. In elk gesprek zoomen we in op een specifiek onderdeel van leefstijl dat op dat moment aandacht nodig heeft. Ik coach jou op het uitdenken van acties die jou helpen om je leefstijl te veranderen en die goed bij jou passen. In het volgende gesprek komen we terug op die acties. Wat ging er goed, wat kan er beter, wat zijn voor jou moeilijke momenten? Zo begeleid ik jou in het ontwikkelen van jouw nieuwe leefstijl.

Ter afronding kijken we samen in hoeverre jouw doelen zijn behaald. Waar sta je nu? En hoe ga je vanaf hier verder? Ook bespreken we hoe je de samenwerking hebt ervaren.

Tarief

Kennismakingsgesprekgratis
1-op-1 coachingsgesprek
(per 60 minuten, inclusief BTW)
€70